בית הספר הדמוקרטי בבקעת אונו
מקום ללמידה, חקירה וסקרנות, הקיימים בכל ילד
מקום המעודד ללמוד בתשומת לב, עצמאות, בחירה וחופש



דיווח מקורס בישול

30/5/03:

שיעור בישול עסק בתקופה האחרונה באיטליה – קרוסטיני, רביולי ופוקצ'ה.

היתרון באיטליה הוא שהעניים של איטליה אוכלים דברים שזולים גם בארץ כמו לחם עם שום ושמן זית (פוקצ'ה) או לחם עם קצת עגבניות ועשבי תבלין (קרוסטיני).

תודה לרותם וסתיו חלילי על המתכון לרביולי.

בשבועיים האחרונים זנחנו את איטליה ועברנו לחגי ארצנו וכך אפינו והכנו שתי עוגות גבינה שבועיים לפני שבועות והיום הכנו (שוב מתכון ורעיון באדיבות בית חלילי) עוגיות מבצק שק"ם (שמנת, קמח, מרגרינה).
הילדים לא בדיוק עשו מה שאמרתי להם, אבל נראה לי שהם קלעו יותר להכנה הנכונה והטעימה של עוגיות כאלה.

תמרה


לעדכונים מקורסים נוספים







Graphics created by School Icons