בית הספר הדמוקרטי בבקעת אונו
מקום ללמידה, חקירה וסקרנות, הקיימים בכל ילד
מקום המעודד ללמוד בתשומת לב, עצמאות, בחירה וחופש



דיווח מקורס בישול

19/1/03:

בשיעור האחרון הכנו עוגיות קווקר מצוינות לפי מתכון של מיכל שדה
ועוגיות צימוקים סבירות לפי מתכון שהורדתי מהאינטרנט. שמרנו עליהן למסיבת ט"ו בשבט. מקווים שנהניתם.
שני המתכונים מצורפים.

אני מחפשת לשעורים הבאים מתכונים שעונים על התנאים הבאים:
חומרים זולים
הרבה התעסקות
בלי בישול
אפשר להכין במיקרו גל או בטוסטר אובן או ללא צורך באפיה בכלל.
ומי שימצא - יקבל נקודה!

בתודה,

תמרה



עוגיות קווקר של מיכל שדה

1 חב' מרגרינה
כף גדושה דבש
½ כפית סודה לשתיה
שתי כוסות קווקר
1 כוס קמח מלא
1 כוס סוכר (רצוי חום)
½ כוס שומשום או קוקוס
אפשר קצת קינמון

ממיסים את המרגרינה עם הדבש
מוסיפים את הסודה לשתיה
מוסיפים את שאר החומרים
יוצא בצק פריך
משטחים על נייר אפיה בתבנית אפיה
אופים 20 דקות
חותכים לריבועים מיד כשמוציאים מהתנור לאחסן בכלי סגור

עוגיות צימוקים

חומרים
1 ביצה
2 כוסות קמח
½ כוס מרגרינה
½ כוס סוכר
90 גר' צימוקים
2 כפיות אבקת אפיה
2 כפיות וניל

אופן הכנה

לערבב יחד מרגרינה וסוכר
להוסיף את הביצה, אח"כ קמח, אבקת אפיה, תמציץ וניל
להוסיף את הצימוקים בסוף
לשמן ולקמח תבנית אפיה, להזליף בכפית בצורה של גבעות גבוהות
לאפות בתנור חם 15-20 דקות
נותן כ- 26 עוגיות

לעדכונים מקורסים נוספים







Graphics created by School Icons